Zoeken

Heeft u vragen?

Bekijk de pagina Veelgestelde vragen of neem contact op.

Meest gezocht

Over EU Ecolabel

https://www.europeesecolabel.nl/zakelijk/over-eu-ecolabel/

De eisen

https://www.europeesecolabel.nl/zakelijk/certificeren/de-eisen/

Gecertificeerde producten

https://www.europeesecolabel.nl/zakelijk/over-eu-ecolabel/gecertificeerde-producten/

Europese EU Ecolabel-website

https://ec.europa.eu/environment/ecolabel/

Nina van Harling

Communicatiemedewerker

Nina van Harling

Nina van Harling werkt sinds augustus 2022 bij SMK. Als communicatiemedewerker is Nina verantwoordelijk voor de contentproductie, ontwikkeling en coördinatie van de websites van SMK en de diverse keurmerken en programma’s. Daarnaast houdt ze zich bezig met verscheidene communicatieactiviteiten, zoals social media, de nieuwsbrief en persberichten.

Nina studeerde Crossmediale communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens  haar studie en stage heeft zij kennis opgedaan op gebied van PR, teksten schrijven, community management, socialmediabeheer en grafisch vormgeven. Naast haar keuzevak Corporate storytelling en stage aan bureauzijde, verdiepte zij zich voor haar  afstudeeronderzoek in het vergroten van de engagement voor een glutenvrij foodmerk op Instagram. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in de uitvoering van marketing- en communicatiecampagnes en het bedenken/ontwikkelen van content.

Werken voor SMK ziet Nina als een mooie mogelijkheid om een steentje bij te kunnen dragen aan het verkleinen van de ecologische footprint.

Ze maakt graag content voor social media en vindt zoal uitdaging in het schrijven van (strategische) teksten.